Polish-Ukrainian Startup Bridge оголосив набір на PUSB pre-acceleration program 2023 для українських стартапів

23 лютого 2023

Заявки можуть подати pre-seed та seed стартапи, які шукають нових можливостей розвитку у Польщі та ЄС. Програма розрахована на 15 команд, кожна з яких отримає пакет підтримки на суму 10 000 злотих. 

Команда проєкту та ментори програми допоможуть вам удосконалити вашу ідею розкрити унікальну цінність стартапу. Експерти навчать вас «розмовляти однією мовою» з інвесторами, критично оцінять (а за потреби навчать, як створити) ваш бізнес-план, бюджет, фінансову модель, графік залучення коштів та стратегію. До кінця програми ви будете готові до ідеального пітчу на фінальній події проєкту - Demo Day by Kyiv Tech hub in Warsaw!

Хто може взяти участь?

Pre-seed/seed-stage стартапи, які зацікавлені в можливостях польського та європейського ринків (освіта, партнерство, можливості фінансування). Не менше 50% акцій юридичної особи належать громадянину/громадянам України, а юридична особа існує не більше 60 місяців (5 років). Засновники стартапів володіють англійською достатньо добре, щоб мати можливість спілкуватися.⁣

Пріоритетом будуть компанії, які впливають на післявоєнну відбудову України.⁣ Проживання у Польщі та наявність польської юридичної чи фізичної особи не є обовʼязковим критерієм для участі у програмі! 

Кожен, хто відповідає вказаним вище критеріям, повинен заповнити реєстраційну форму за посиланням. Детальніше про програму можна прочитати за посиланням.

Що отримає учасник?

  • Індивідуальні зустрічі з менторами, акредитованими PUSB.

  • Цикл кейс-стаді зустрічей із C-рівня керівниками українських стартапів, які зуміли розширити свій бізнес у всьому світі та залучити кошти від міжнародних інвесторів та бізнес-ангелів.

  • До 10 000 злотих у формі менторінгу та готівки для придбання продуктів/послуг. За умовами програми, 1/3 з вказаної суми потрібно витратити на роботу з менторами та експертами, решту можна витратити згідно з індивідуальним планом розвитку та потребами кожного стартапу.

  • Безоплатне місце коворкінгу у Варшаві для роботи чи зустрічі з клієнтами.

  • Учасники будуть запрошені на презентацію під час конференції у Варшаві (+онлайн) наприкінці року та зустрінуться із зацікавленими інвесторами Центрально-Східної Європи.

Набір заявок триватиме до 13 березня 2022 року. Результати будуть оголошені до 14 квітня у соцмережах PUSB.