Дмитро Кулеба обговорив з Давідом Залкаліані протидію безпековим викликам України та Грузії

21 лютого 2022

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів у Мюнхені зустріч з віцепрем’єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Давідом Залкаліані.

Дмитро Кулеба поінформував грузинського колегу про безпекову ситуацію поблизу державного кордону та на тимчасово окупованих територіях України, кроки нашої держави та міжнародних партнерів задля стримування Російської Федерації від подальшої агресії.

Глава української дипломатії подякував керівництву Грузії та грузинському народу за солідарність з Україною та засудження агресивних дій Росії, які підважують політико-дипломатичне врегулювання російсько-українського збройного конфлікту.

Вони обговорили кроки задля протидії безпековим викликам України та Грузії.

Дмитро Кулеба та Давід Залкаліані також обговорили актуальні питання відносин України та Грузії, графік найближчих політичних контактів, зокрема проведення ближчим часом у Києві та Тбілісі політичних консультацій на рівні заступників міністрів закордонних справ.

Міністри закордонних справ приділили окрему увагу активізації взаємодії в рамках Асоційованого тріо України, Молдови та Грузії, а також ГУАМ.